Mergi la prima pagina Interior / Exterior Fise tehnice Info Intrebari frecvente Contact

Bine ati venit pe www.pardoseliarhitecturale.ro!

Firma noastra este reprezentanta exclusiva pentru Romania a produselor pentru pardoseli arhitecturale (architectural concrete overlay) realizate de renumita firma americana din acest domeniu CONCRETE SOLUTIONS INC.

Dispunem de o retea nationala firme care executa lucrari cu aceste produse sub atenta monitorizare a firmei noastre in ce priveste calitatea lucrarilor.

Desi lucram in constructii, lucrarile noastre reprezinta de fapt o imbinare perfecta intre arta si tehnologie. Folosim tehnologia de ultima ora pentru a atinge perfectiunea artistica. Va puteti convinge de acest lucru vizitand galeria foto cu cateva exemple sugestive.

Pentru mai multe informatii in legatura cu produsele sau serviciile noastre va rugam sa ne contactati. De asemenea cautam colaboratori (firme din domeniul constructiilor si/sau amenajarilor interioare) in scopul largirii retelei noaste natonale de utilizatori ai produselor.

Info

Dvs. va intrebati: De unde sa incep?
Noi va sugeram urmatoarele: Faceti o proprie evaluare a pardoselii existente – exterioare sau interioare. Este terasa, aleea, holul, piscina, showroom-ul, intrarea in resedinta, restaurantul, hotelul dvs., crapata, delaminata, patata si trebuie refacuta? Aveti un trafic intens si este nevoie de un finisaj durabil si atractiv? Decideti ce este mai important pentru dvs: costul sau finisajul decorativ de calitate!

citeste mai mult

Intrebari frecvente

I: DE CE SA APLIC PARDOSEALA ARHITECTURALA SI NU GRESIE?
R: IN PRIMUL RAND ESTE ALEGEREA DVS. DAR AVANTAJELE PARDOSELII ARHITECTURALE SUNT DEOSEBITE

citeste mai mult

Pardoseli arhitecturale

Pardoselile arhitecturale sunt rezultatul final al utilizarii unor produse speciale si tehnici de aplicare, avand la baza produsul polimer modificat (patent USA) producator firma CONCRETE SOLUTIONS INC.,care in combinatie cu anumite produse chimice speciale, pigmenti, sigilii protectoare realizeaza la un cost competitiv aparenta realistica si durabilitatea pietrei.

mai mult

Acid Stain

Infrumuseteaza suprafetele noi sau vechi din beton, creand efecte care imita marmura, piatra naturala, granitul si nu numai.

mai mult

Spray-Top

Spray-Top este un produs revolutionar dezvoltat de Concrete Solutions INC pentru a restaura suprafetele vechi de beton si a le reda culoarea si stralucirea.

mai mult