Mergi la prima pagina Interior / Exterior Fise tehnice Info Intrebari frecvente Contact

Informatii

Dvs. va intrebati: De unde sa incep?
Noi va sugeram urmatoarele: Faceti o proprie evaluare a pardoselii existente – exterioare sau interioare. Este terasa, aleea, holul, piscina, showroom-ul, intrarea in resedinta, restaurantul, hotelul dvs., crapata, delaminata, patata si trebuie refacuta? Aveti un trafic intens si este nevoie de un finisaj durabil si atractiv? Decideti ce este mai important pentru dvs: costul sau finisajul decorativ de calitate!

Odata ce v-ati stabilit obiectivele de baza, dvs. probabil veti realiza ca pardoseala arhitecturala este alternativa ideala la pardoseala conventionala. Pardoseala arhitecturala este o cale deosebita pentru renovarea si estetizarea pardoselii existente, fie ca este beton sau chiar lemn.

Pardoseala arhitecturala este durabila,usor de intretinut si ofera o foarte mare varietate de finisaje care indeplinesc orice optiune a stilului decorativ. Deasemenea, pardoseala arhitecturala va asigura dvs. si alte beneficii ca: rezistenta la apa, inghet/dezghet, raze ultraviolete, protectie contra diverselor substante chimice.

Cautati ceva deosebit cu care sa scapati de dezavantajele pardoselilor traditionale?
Dupa cum deja cunoasteti, pardoseala arhitecturala este executata la suprafata betonului existent si chiar a pardoselii de lemn. Suprafata de beton existenta se curata se repara, crapaturile se umplu cu epoxy, apoi se aplica un strat de baza de polimer, amestecat cu ciment, nisip foarte fin, pigmenti. Se trateaza cu diverse substante chimice specifice sitemului de pardoseli arhitecturale, care sa asigure textura si coloristica dorita. Aceasta pardoseala asigura rezistenta, durabilitate, flexibilitate polimerului care ii creste in mod substantial rezistenta la trafic si adezivitatea.

O alta foarte importanta caracteristica a pardoselilor arhitecturale este varietatea inegalabila a designului. Utilizand tehnici speciale, pigmenti si texturi, pardoseala arhitecturala poate fi finisata astfel incat are look-ul gresiei, pietrei, caramizii, lemnului, marmurei, granitului.

Comparat cu pardoseala conventionala, pardoseala arhitecturala are o durata de utilizare mult mai mare, ofera mai multa rezistenta la spargeri, va ofera un design inimitabil, este usor de intretinut si, nu in ultimul rand, adauga plusvaloare proprietatii sau afacerii dvs.

Pardoseli arhitecturale

Pardoselile arhitecturale sunt rezultatul final al utilizarii unor produse speciale si tehnici de aplicare, avand la baza produsul polimer modificat (patent USA) producator firma CONCRETE SOLUTIONS INC.,care in combinatie cu anumite produse chimice speciale, pigmenti, sigilii protectoare realizeaza la un cost competitiv aparenta realistica si durabilitatea pietrei.

mai mult

Acid Stain

Infrumuseteaza suprafetele noi sau vechi din beton, creand efecte care imita marmura, piatra naturala, granitul si nu numai.

mai mult

Spray-Top

Spray-Top este un produs revolutionar dezvoltat de Concrete Solutions INC pentru a restaura suprafetele vechi de beton si a le reda culoarea si stralucirea.

mai mult