Mergi la prima pagina Interior / Exterior Fise tehnice Info Intrebari frecvente Contact

Pardoseala Acid Stain

Sistemul Ultra Surface Acid Stain imbunatateste suprafetele noi si vechi din beton creand efecte coloristice care imita marmura, piatra naturala sau suprafata marii in nuante de verde albastru sau turcoaz.

Aceste culori sunt create prin intermediul unei reactii chimice dintre sarurile metalice din acidul stain si stratul superficial al suprafetei de beton.

Acid Stain devine din ce in ce mai popular printre detinatorii de proprietati rezidentiale, oamenii de afaceri si arhitecti, oferind o noua alternativa la tipurile traditionale de pardoseala.

Dintre avantajele Acid Stain putem enumera: posibilitatea de a folosi suprafetele de beton existente, posibilitati nelimitate in ce priveste designul, intretinerea usoara si ca fiecare proiect este unic.

Pardoseala Acid Stain Pardoseala Acid Stain
Pardoseala Acid Stain Pardoseala Acid Stain
Pardoseala Acid Stain Pardoseala Acid Stain
Pardoseala Acid Stain Pardoseala Acid Stain

Pardoseli arhitecturale

Pardoselile arhitecturale sunt rezultatul final al utilizarii unor produse speciale si tehnici de aplicare, avand la baza produsul polimer modificat (patent USA) producator firma CONCRETE SOLUTIONS INC.,care in combinatie cu anumite produse chimice speciale, pigmenti, sigilii protectoare realizeaza la un cost competitiv aparenta realistica si durabilitatea pietrei.

mai mult

Acid Stain

Infrumuseteaza suprafetele noi sau vechi din beton, creand efecte care imita marmura, piatra naturala, granitul si nu numai.

mai mult

Spray-Top

Spray-Top este un produs revolutionar dezvoltat de Concrete Solutions INC pentru a restaura suprafetele vechi de beton si a le reda culoarea si stralucirea.

mai mult