Mergi la prima pagina Interior / Exterior Fise tehnice Info Intrebari frecvente Contact

Pardoseala Spray-Top

Utilizarea tipica

a) Betonul imprimat care cu timpul a devenit fad sau decolorat poate fi spreiat cu Spray Top pentru a fi restaurata culoarea originala sau a-i modifica culoarea initiala, dar pastrandu-i textura.
Spray Top poate fi antichizat, daca se doreste, si apoi sigilat cu Ultrasurface Acril Uretan Sealer (vezi fisa tehnica).
Daca suprafata de beton imprimat a fost initial sigilata, atunci acest sigiliu se indeparteaza si se aplica un primer de WB Epoxy inaintea aplicarii Spray Top.

b) Aplicatia de Acid Stain.
Spray Top este utilizat pentru obtinerea unei suprafete fine, inaintea aplicarii Acid Stain. Pentru aplicatia de Acid Stain este cel mai bine ca inainte sa se aplice un bond de polimer beton pentru a se acoperi neregularitatile suprafetei existente,dupa care se aplica Spray Top.
Spray Top se poate aplica asa cum este - alb -sau poate fi colorat in 30 culori sau nuante coloristice. Spray Top poate fi aplicat si cu mistria, pentru aceasta obtinandu-se look-ul marmurei inaintea aplicarii Acid Stain

c) Spray Top poate fi spreiat peste logouri, modello sau stencils pentru simularea sandblastingului decorativ fara problemele de mediu ale sandblastingului.

d) Spray Top poate fi aplicat si pe pereti vertical si de asemenea poate fi utilizat in multe alte aplicatii.

Pardoseala Spray-Top Pardoseala Spray-Top
Pardoseala Spray-Top Pardoseala Spray-Top
Pardoseala Spray-Top Pardoseala Spray-Top
Pardoseala Spray-Top Pardoseala Spray-Top

Pardoseli arhitecturale

Pardoselile arhitecturale sunt rezultatul final al utilizarii unor produse speciale si tehnici de aplicare, avand la baza produsul polimer modificat (patent USA) producator firma CONCRETE SOLUTIONS INC.,care in combinatie cu anumite produse chimice speciale, pigmenti, sigilii protectoare realizeaza la un cost competitiv aparenta realistica si durabilitatea pietrei.

mai mult

Acid Stain

Infrumuseteaza suprafetele noi sau vechi din beton, creand efecte care imita marmura, piatra naturala, granitul si nu numai.

mai mult

Spray-Top

Spray-Top este un produs revolutionar dezvoltat de Concrete Solutions INC pentru a restaura suprafetele vechi de beton si a le reda culoarea si stralucirea.

mai mult